4K Beeldkwaliteit zorgt voor video’s die zowel opvallend als indrukwekkend zijn. Als organisatie wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. Daarom is het belangrijk dat je bedrijfsvideo van perfecte kwaliteit is. Want hoe scherper en mooier de beelden, hoe meer mensen hiervan genieten en hoe meer de beelden indruk maken. En hoe beter dit is voor de uitstraling van jouw organisatie!

4K Beeldkwaliteit, Ultra High Definition (UHD)

Al enkele jaren geleden ben ik daarom begonnen met het aanbieden van bedrijfsvideo’s in 4K (3840×2160) (ook wel Ultra High Definition genoemd of kortweg UHD). Hoewel gewone televisie-uitzendingen nog nauwelijks in 4K UHD uitzenden, wordt dit beeldformaat al wel gebruikt voor films op 4K Blu-ray discs en streaming via internet, zoals Netflix, Youtube en Vimeo. Sterker nog, alle grotere modellen TV’s zijn in 2020 bijna allemaal 4K UHD.

Kijkers zien duidelijk het verschil ten opzichte van de vorige standaard Full HD. Met video in 4K UHD kan jouw organisatie dus het verschil maken en zich optimaal presenteren. Met 4K-UHD video ben je bovendien klaar voor de toekomst. Ik film standaard in 4K-UHD, want ook als je kiest voor oplevering in Full HD, levert het downscalen van 4K naar Full HD betere kwaliteit op en méér flexibiliteit tijdens de montage.

4K HDR

4K Beeldkwaliteit

4K HDR

Naast standaard 4K UHD kan je bij mij ook terecht voor 4K HDR. Waar 4K beeldkwaliteit staat voor superscherpe beelden voegt HDR daar nog eens een veel betere kleurweergave aan toe met rijkere contrasten en veel méér detail in de schaduwen en heldere delen van het beeld. Vereiste om optimaal te kunnen genieten van HDR is dat de beelden A) in HDR moeten zijn opgenomen en B) dat de TV of monitor HDR gecertificeerd moet zijn om HDR beelden goed te kunnen weergeven. Hadders Media beschikt over de nieuwste generatie 4K HDR productiecamera’s om deze HDR beelden voor je maken.

Maar wat als je nog niet over een 4K HDR gecertificeerd toestel beschikt? Dan kan je ook kiezen voor HLG (Hybrid Log Gamma). Deze HDR-variant maakt de beelden neerwaarts compatibel met standaard 4K TV’s en monitoren. Zo blijf je op de toekomst voorbereid!

 

Full HD 4K
Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!