Je bedrijf goed onder de aandacht brengen is in deze tijd niet eenvoudig. Maar één ding is zeker: Een bedrijfsvideo is één van de meest effectieve manieren om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Als een foto al meer dan 1000 woorden zegt, hoeveel kan je dan wel niet zeggen door middel van bewegend beeld en geluid?

Maximale aandacht met een bedrijfsfilm

Video trekt maximale aandacht, geeft de kijker een goed beeld van je bedrijf of organisatie en wekt daarmee vertrouwen. En dat vergroot weer de kans op een goede conversie. Daarbij is een bedrijfsvideo zeer goed in te zetten in een online marketingcampagne (YouTube) en kan deze eenvoudig worden gedeeld via social media (Facebook, Twitter, LinkedIn). Een bedrijfsfilm draagt bovendien bij aan een hogere ranking van je zakelijke website in Google, waardoor je website sneller en beter gevonden wordt.

Bedrijfsvideo in de Marketingmix

Eigenlijk mag een bedrijfsvideo niet ontbreken in de marketingmix van je bedrijf. Een investering waar je langer plezier van hebt en meer mensen mee bereikt dan het plaatsen van een advertentie in een krant of tijdschrift! We hebben professionele Voice-Overs in vele talen die de bedrijfsfilm kunnen inspreken en zorgen voor een professionele indruk.

Kortom, laat zien wie je bent. Wat je doet, waar je voor staat. Trek de aandacht met een bedrijfsvideo in 4K of 4K HDR. Laat je naam en telefoonnummer achter in het formulier hiernaast, dan bel ik je terug voor een verdere kennismaking. Of bekijk eerst wat video’s die ik heb gemaakt voor andere bedrijven.

Bedrijfsfilm

Bedrijfsvideo Safe Collect Incasso

Ik kreeg de opdracht om een korte doch pakkende bedrijfsfilm te maken met een krachtig Voice Over die laat zien wat Safe Collect Incasso doet voor de ondernemer om de facturen wél betaald te krijgen. Bekijk hier de video van Safe Collect Incasso.

Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring.

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!