Skip to content

Je bedrijf goed onder de aandacht brengen is in deze tijd niet eenvoudig. Maar één ding is zeker: Video is één van de meest effectieve manieren om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Als een foto al meer dan 1000 woorden zegt, hoeveel kan je dan wel niet overbrengen doormiddel van bewegend beeld en geluid?

Video trekt maximale aandacht, geeft de kijker een goed beeld van uw bedrijf of organisatie en wekt daarmee vertrouwen, wat de kans op conversie vergroot. Daarbij is een bedrijfsvideo goed in te zetten in een online marketingcampagne (YouTube) en kan deze eenvoudig worden gedeeld via social media (Facebook, Twitter, LinkedIn). Een online video draagt bovendien bij aan een hogere ranking van uw bedrijfswebsite in Google, waardoor je website sneller gevonden wordt.

Eigenlijk mag een bedrijfsvideo niet ontbreken in de marketingmix van je bedrijf. Om de kosten hoef je het niet meer te laten: je hebt al een professionele bedrijfsvideo in 4K vanaf zo’n €1500 excl. BTW. Een investering waar je langer plezier van hebt en meer mensen mee kunt bereiken dan het plaatsen van een advertentie in een krant of tijdschrift! We hebben professionele Voice-Overs die de video kunnen inspreken en zorgen voor een professionele indruk.

Kortom, laat zien wie je bent. Wat je doet, waar je voor staat. Trek de aandacht met een bedrijfsvideo in 4K of 4K HDR. Laat je naam en telefoonnummer achter in het formulier hiernaast, dan bel ik je terug voor een verdere kennismaking. Of bekijk eerst wat video’s die ik heb gemaakt voor andere bedrijven.

Otto-Hadders-bedrijfsvideo

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring.

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!

Scroll To Top