Het voorjaar staat weer voor de deur en dan wordt er weer nagedacht over de inrichting van tuinen en terrassen. Voordat je tuin of terras vol staat met prachtige zomerbloeiers wordt er achter de schermen heel wat werk verzet. Voor Huyskweker maakte ik onlangs deze bedrijfsvideo in 4K HDR kwaliteit, die een goed beeld geeft over hun moderne, innovatieve en milieuvriendelijke manier van werken.

Bedrijven, horeca en winkelcentra die op zoek zijn naar duurzame en prachtig gevulde plantenbakken kan ik aanraden om eens bij www.huyskweker.nl te gaan shoppen. Ze hebben ook een unieke inplantservice die u veel werk uit handen kan nemen.

Deze bedrijfsvideo is opgenomen in UHD (3840×2160) HDR (=High Dynamic Range HLG). Waar 4K staat voor optimale scherpte en details, staat HDR voor nog betere kleurweergave en contrasten en rijke details in de heldere en donkere delen van het beeld. Beschik je over een 4K HDR gecertificeerde monitor of TV dan kan je optimaal genieten van deze prachtige beeldkwaliteit.

Overweegt u ook video voor uw bedrijf of organisatie? Bel of mail mij dan voor een afspraak. Dan komt ik graag vrijblijvend langs om u te informeren en te adviseren.Bel 0646098591 of mail naar info@haddersmedia.nl

 

https://www.haddersmedia.nl/portfolio/

Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!

Contactgegevens

Druwerbrink 424
7812 TT Emmen

KvK nr. 04071436
BTW NL074574176B01

Videoproducties

Videoproducties