Uitnodiging Netwerkevent

Op 26 juni 2018 wordt voor de 2e keer De Netwerkvloer gehouden in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Een uniek laagdrempelig event om in contact te komen met vele professionals uit de regio en contacten te leggen met bedrijven of instellingen om u verder te helpen met uw onderneming of organisatie of plannen. Ook ik  als videoprofessional ben wederom aanwezig.

Het zal je in de vele berichtgevingen ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat video een steeds belangrijkere rol gaat spelen in moderne bedrijfsvoering en marketing. Met video kan je nu eenmaal je doelgroep sneller en beter bereiken dat met alleen tekst en foto’s. Uit diverse onderzoeken blijkt dat klanten ook eerder overgaan tot koop na het zien van video. Ook zal je met video beter gevonden worden in zoekmachines op internet.

Maak je nog geen gebruik van video of wil je video op een professionelere en effectievere manier gaan inzetten of deze gebruiken in de marketing? Dan nodig ik je graag uit om mij op 26 juni aanstaande op de Netwerkvloer te bezoeken en maak ik graag tijd voor je vrij om naar je wensen te luisteren en je te informeren over de mogelijkheden die ik je kan bieden. Tevens demonstreer ik je graag de nieuwe videobrochure: een unieke en moderne marketingtool voor je bedrijf of instelling waarmee je beslist indruk maakt

Via deze link kunt jij je aanmelden voor een gratis toegangskaart. Noteer de datum alvast in je agenda. Je bent verzekert van een niet alleen nuttige maar vooral ook gezellige middag netwerken in een prachtige omgeving!

Tot de 26ste!

 

Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!

Contactgegevens

Druwerbrink 424
7812 TT Emmen

KvK nr. 04071436
BTW NL074574176B01

Videoproducties

Videoproducties