Video vervangt steeds meer de traditionele papieren gebruiksaanwijzing. YouTube staat er vol mee. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan wel een video vinden die uitleg geeft over het gebruik van een apparaat of machine, het onderhoud of reparatie ervan. Ook uitleg over het gebruik van software en speciale bedieningswijzen van complexe machines gebeurt steeds meer met video.

Dat is zo vreemd want het is inmiddels wel duidelijk geworden dat men door het kijken naar instructievideo’s de informatie sneller en makkelijker tot zich neemt. Hierdoor is een instructievideo vele malen effectiever dan de papieren gebruiksaanwijzingen of handleidingen.

Met een instructiefilm kan je op eenvoudige en duidelijke wijze uitleggen hoe een product, machine of softwarepakket werkt of gebruik dient te worden. Is het niet in één keer duidelijk kan men altijd een stukje terugspoelen en dit info opnieuw bekijken. Dit kan een hoop vragen schelen en daarmee ook de druk op uw klantenservice verminderen.

 

 

Instructievideo kunnen we tevens aanbieden in de vorm van compacte A5 brochure met ingebouwd 7” of 10” IPC-scherm en speaker.

 

 

 

Zodoende kan de instructievideo altijd kan worden bekeken zonder dat een computer, tablet of smartphone voor nodig is. Professioneel en bijzonder effectief.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter in het formulier hiernaast, dan neem ik z.s.m. contact met u op!

 

Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring.

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!