Als tiener maakte ik in begin jaren ’80 mijn eerste video’s – toen nog letterlijk ‘knip en plakwerk’. In 2005 ben ik gestart met Hadders Media. Aanvankelijk als aanbieder van trouwfilms, maar inmiddels vooral gespecialiseerd in (online) bedrijfsvideo’s. Als één van de eerste videograven film en monteer ik in 4K UltraHD beeldkwaliteit (3840×2160). Mijn passie is het om hoogwaardige videoproducties te maken en betaalbaar te blijven voor zelfstandigen en het MKB. In mij vindt je een betrokken videoprofessional die met je meedenkt, afspraken nakomt en werkt tegen eerlijke tarieven.

Wildlife films

Sinds ik in 1995 voor het eerst in Zuid-Afrika kwam en geconfronteerd werd met de schitterende en fascinerende natuur is er een vonk overgeslagen. Zuid-Afrika heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen. De uitgestrektheid van de Afrikaanse savanne, de vele bijzondere diersoorten en prachtige flora maken dit land misschien wel tot een van de meest bijzondere plekken op aarde. Het oog in oog staan met de koning der dieren, de leeuw, of de majestueuze Afrikaanse olifant of het kleine pygme valkje doet je beseffen hoe mooi de schepping is.

Films als The Leopard Son en Serengeti Symphonie van wijlen Hugo van Lawick hebben op mij een diepe indruk gemaakt. Mijn passie is het om deze natuur vast te leggen op video en dit te delen met anderen. Zo maakte ik bijvoorbeeld onderstaande beelden tijdens een van mijn laatste bezoeken aan Zuid-Afrika.

Mijn droom? Ooit de gelegenheid en opdrachten te krijgen om professioneel Wild Life video’s te maken in (Zuid) Afrika. Ik kom dan ook graag in contact met potentiële opdrachtgevers.

 

Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring.

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!