Skip to content

Hieronder een selectie van video's die ik door de jaren heen heb gemaakt. Om afspeelproblemen te voorkomen zijn deze video's niet in de hoogste kwaliteit te bekijken, ze zijn bedoeld om een indruk te geven van mijn werk.

Huis02

Nieuwbouwproject Winkelakkers

Van Mijn Makelaar Dekker en de Vreeze uit Emmen kreeg ik de opdracht om een promo te maken over het nieuwbouwproject aan de Winkelakkers in Emmen.

Het geheim van de uitbundige bloei van Huyskweker zomerbloeiers

Huyskweker voorbereidingen

Deze bedrijfsvideo over het geheim van de uitbundige bloei van Huyskweker zomerbloeiers is opgenomen in 4K (3840×2160) High Dynamic Range (HLG) waardoor de beelden rijk zijn aan details en kleuren. Beschik je over een monitor of TV die HDR gecertificeerd is dan kan je optimaal van deze beeldkwaliteit genieten.

productieproces

Productieprocessen

Voorbeeldvideo over het productieproces van hydraulische cilinders.

HyLu aandraaitool

HyLu programmeerbare aandraaitool

Speciaal voor de automotive industrie heeft HyLu uit Emmen een nieuwe aandraaitool met programmeerbaar aandraaimoment ontwikkelt en gebouwd waardoor nauwkeurige serieproductie mogelijk is.

Guy Strijbosch Businesscoach

Guy Strijbosch Businesscoach

Guy Strijbosch is een van de beste LinkedIn specialisten van Nederland. Voor hem maakte ik een aantal korte pichtvideo’s ten behoeve van de Vliegende Start Doos voor startende ondernemers.

waal in vlammen ©Copyright Hadders Media

Waal in vlammen

Waal in Vlammen is een uniek evenement voorafgaande aan de Nijmeegse Vierdaagse. De mooie cruiseschepen van Sijfa Cruises werden tijdens dit evenement ingezet als hotelschepen. Vanaf het dek had je tijdens Waal in vlammen 2017 een prachtig uitzicht op het spectaculaire vuurwerk en opening van de vierdaagse.

CijferAdvies ©Hadders Media

CijferAdvies – omdat bij cijfers advies hoort!

CijferAdvies is een samenwerkingsverband van zelfstandige werkende administratiekantoren met zo’n 24 vestigingen door heel Nederland. De manier van samenwerken en kennisdelen i.c.m. een sterke marketing maken dit concept tot een sterk geheel. De bedrijfsvideo laat de voordelen en de sterke punten zien en nodigt je uit om aan te sluiten.

Bedrijfsfilm Kieviet Afbouw ©Hadders Media

Kietviet Afbouw (decoratief stukwerk)

Kieviet Afbouw is een van de weinige stukadoors in Nederland en Noord Duitsland die gespecialiseerd is in decoratief stukwerk met oog voor detail en precisie. Decoratief stukwerk oog niet alleen modern en trendy maar biedt tevens vele andere voordelen zoals in deze video te zien is.

HMWV170614-0119.00_04_00_20.Still002

Woonvideo 7851

Deze woonvideo is gemaakt in opdracht van de bewoners met als doel een betere indruk te geven van de vele mogelijkheden van deze woning en de prachtige omgeving van het Drentse Zweeloo. Woonbeleving staat centraal in deze video.

Schermafbeelding 2017-11-22 om 19.47.53kopie

Woonvideo 7822

De bewoners van dit pand benaderden mij voor het maken van een unieke verkooppresentatie van hun woning op video. Het ging om een bijzonder pand dat men graag op een bijzondere wijze wilde presenteren. Deze woonvideo laat de unieke ligging en eigenschappen van deze woning zien met alles wat in de nabije omgeving te vinden is.

Elevatorpitch Hendri Dierkes - Mobiliteitslease Drenthe ©Hadders Media

Elevatorpitch Mobiliteitslease Drenthe

Voor Hendri Dierkes van Mobiliteitslease Drenthe mocht ik deze elevatorpitch maken. Zo’n korte video is ideaal als je kort maar krachtig je boodschap wilt overbrengen.

Bedrijfsfilm Bouwbedrijf Bekman BV ©Hadders Media

Bouwbedrijf Bekman BV

Bedrijfsfilm gemaakt voor Bouwbedrijf Bekman BV uit Erica. Een pracht bedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie.

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!

Scroll To Top