Een professioneel gemaakte trouwvideo is zonder twijfel de mooiste en meest complete herinnering aan je trouwdag. Geen ander medium is in staat om sfeer, emotie, gevoel en beleving zo goed over te brengen als video. Met video pak je méér momenten dan met foto’s. De combinatie van beeld én geluid zorgt voor een véél intensere (her)beleving van je trouwdag waar jullie jarenlang met veel plezier naar zullen kijken. Die beleving wordt nog eens extra versterkt door de 4K Ultra High Definition HDR beeldkwaliteit waarmee ik opneem. Met deze superscherpe en rijk gedetailleerde beelden, levensechte kleuren en glashelder geluid wordt het terugzien van jullie trouwdag gegarandeerd iedere keer een waar feest. Nog nooit was trouwvideo zo mooi als nu in 4K HDR kwaliteit!

Met ruim 15 jaar ervaring als professioneel trouwvideograaf en meer dan 425 geproduceerde trouwvideo’s ken ik het vak als geen ander. Mijn trouwvideo’s geven een compleet beeld van jullie trouwdag. En met compleet bedoel ik ook écht compleet. Elk detail van jullie trouwdag wordt door mij vakkundig vastgelegd zonder daarbij op te vallen of de trouwdag ook maar enigszins te verstoren. Als professional met jarenlange ervaring weet ik elk aspect van jullie trouwdag perfect in beeld te brengen. Van het aankleden tot en met het feest. Met mij als videograaf krijgen jullie er een paar oren en ogen bij.

In mijn goed uitgeruste studio worden de gemaakte opnamen bewerkt en gemonteerd tot een schitterende trouwfilm. Afhankelijk van jullie wensen kunnen extra sfeerelementen als effecten, overgangen en (achtergrond)muziek worden toegevoegd. De gemiddelde speelduur van mijn trouwvideo’s is 90 – 100 minuten. Uiteraard is een korte videoclip of compilatie ook mogelijk. Zo hoeven jullie geen moment te missen en wordt het terugzien elke keer een ware beleving.

Otto-Hadders-bedrijfsvideo

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring.

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!