De mooiste herinnering aan je trouwdag.
Een trouwvideo in 4K Ultra High Definition kwaliteit
Livestream mogelijk.

Jullie trouwdag professioneel vastgelegd

Boek Hadders Media direct

(voorkom teleurstellingen)

Onbeperkt aantal gasten uitnodigen op je trouwdag?

Hadders Media maakt het mogelijk met een stabiele en professioneel verzorgde livestream van jullie trouwdag.

Laat de beperkingen door Corona je mooiste dag niet verpesten. Met de livestream optie van Hadders Media kunnen al je dierbaren de plechtigheid direct live via internet volgen. Op deze manier kunnen jullie alsnog een onbeperkt aantal gasten uitnodigen om dit bijzondere moment met jullie te vieren, waar ter wereld zij zich ook bevinden.

Met onze mobiele regieset zorgen wij voor een prachtige registratie met meerdere camera's van jullie trouwceremonie en/of inzegeningsdienst. Na afloop krijgen jullie uiteraard deze beelden om te bewaren.

Onze livestreams zijn zéér stabiel door het bundelen van 4G/5G netwerken eventueel in combinatie met een aanwezig internet of Wi-Fi signaal op jullie trouwlocatie. Dus als er geen internet op jullie trouwlocatie aanwezig is, is dat voor ons geen enkele probleem. De livestream is stabiel en zonder haperingen en wereldwijd uitstekend te volgen.

De livestream is alleen te zien door degene die de link naar de afgeschermde webpagina hebben (tenzij anders gewenst) en kan worden voorzien van een unieke toegangscode.

Livestream trouwceremonie en inzegeningsdienst

Waarom zou je kiezen voor Hadders Media?

  • Persoonlijk en betrouwbaar

    Ik zet mij meer dan 100% in om voor jullie de perfecte herinnering aan jullie trouwdag te maken, op een manier die bij jullie past. 

  • Eerlijke tarieven

    Eén ding is zeker: Jullie krijgen bij mij veel waar voor jullie geld. Het zal elke cent waard zijn! Niet voor niets wordt mijn werk gewaardeerd met gemiddeld een 9,4!

  • Ruime ervaring

    Met ruim 15 jaar ervaring als professioneel trouwvideograaf en meer dan 400 geproduceerde trouwvideo’s ken ik het vak als geen ander.

Otto Hadders met videocamera
HM-video-vector

Waarom een professionele trouwvideo een must-have is...

Zonder twijfel wordt een professioneel gefilmde en gemonteerde trouwvideo de mooiste en meest complete herinnering aan jullie trouwdag. Geen ander medium is in staat om sfeer, emotie, gevoel en beleving zo goed over te brengen als video. Met video pak je nu eenmaal méér momenten dan met foto’s.

Meer lezen >>>

Fantastisch, zo'n trouwvideo, maar wat kost het?

Mag ik de vraag eens anders stellen:
Wat is de herinnering aan jullie trouwdag jullie waard?
Van alle uitgaven op je trouwdag geniet je meestal maar één dag! Van de uitgave voor een  mooie trouwvideo geniet je jaren lang! Besparen op de mooiste en blijvende herinnering aan je trouwdag kan achteraf tot veel spijt leiden. Zeker als ook nog eens blijkt dat de opnamen niet mooi geworden zijn of dat het geluid slecht is of delen ontbreken. Goedkoop kan dan duurkoop worden en achteraf overdoen is bij een trouwdag immers geen optie.

Het maken van een mooie trouwvideo kost veel tijd en inspanning en er wordt met kostbare apparatuur gewerkt. Daarnaast heeft ieder bruidspaar zo z’n eigen wensen.
Daarom lever ik maatwerk en breng ik graag een op jullie wensen afgestemde offerte uit.

TIP:
Had je er als eens bij stil gestaan om zo'n prachtige trouwvideo als huwelijkscadeau te vragen? Uit ervaring weet ik dat veel familie en vrienden het fantastisch zouden vinden om daar een financiële bijdrage aan te leveren. En wat is er leuker om dan straks samen met hen naar het eindresultaat te kijken!

Kies niet voor mij als je een budget of hobby videograaf zoekt, maar alleen als je écht een ervaren trouwvideograaf zoekt die hoogwaardige kwaliteit levert en zich méér dan 100% inzet om voor jullie een perfecte en blijvende herinnering aan jullie trouwdag te maken. Eén ding is zeker: Jullie krijgen bij mij veel waar voor jullie geld én een trouwvideo die voldoet aan de nieuwste normen. Het zal elke cent waard zijn! Niet voor niets wordt mijn werk gewaardeerd met gemiddeld een 9,4!

Bel, mail of Skype mij gerust voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvende kennismaking.

Contact

De belangrijkste kenmerken van mijn manier van werken

Gebruik van uitsluitend professionele 4K HDR productiecamera’s en dito High End geluidsapparatuur

Opname en montage standaard in 4K UltraHD (3840 x 2160p) maar optioneel ook 4K HDR (High Dynamic Range).

Sprekers en anderen die een bijdrage leveren worden – indien en voor zover mogelijk - voorzien van professionele zender en/of richtmicrofoons

Livestreaming is mogelijk om degene die niet aanwezig kunnen zijn middels een afgeschermde online verbinding mee te laten kijken en er zodoende bij te betrekken.
Lees meer....

4K action cams in of op de trouwauto, koets of boot mogelijk

Videogastenboek voor verrassend en spontane videofelicitaties van jullie dag- en/of avondgasten

Met een Same Day Edit maken we ter plekke een korte compilatie van de dag om 's avonds tijdens het feest te kunnen tonen.

Download hier onze brochure