De mooiste herinnering aan je trouwdag.
Een trouwfilm in 4K UltraHD.

De belangrijkste kenmerken van mijn manier van werken

Standaard opname en montage in 4K UltraHD (3840 x 2160) beeldkwaliteit

Gebruik van uitsluitend professionele 4K productiecamera’s en high end geluidsapparatuur

Sprekers worden – voor zover mogelijk - voorzien van draadloze zendermicrofoons

4K action cams in of op de trouwauto, koets of boot mogelijk

Videogastenboek voor verrassend en spontane videofelicitaties van jullie dag- en/of avondgasten

Mogelijkheid van een Same Day Edit

HM-video-vector

Waarom een professionele trouwvideo een must-have is...

Een professioneel gefilmde en gemonteerde trouwvideo is zonder twijfel de mooiste en meest complete herinnering aan je trouwdag. Geen ander medium is in staat om sfeer, emotie, gevoel en beleving zo goed over te brengen als video. Met video pak je méér momenten dan met foto’s.

Meer lezen >>>

Waarom zou je kiezen voor Hadders Media?

  • Persoonlijk en betrouwbaar

    Ik zet mij meer dan 100% in om voor jullie een perfecte herinnering aan de trouwdag te maken, op een manier die bij jullie past. 

  • Eerlijke tarieven

    Eén ding is zeker: Jullie krijgen bij mij veel waar voor jullie geld. Het zal elke cent waard zijn! Niet voor niets wordt mijn werk gewaardeerd met gemiddeld een 9,4!

  • Ruime ervaring

    Met ruim 15 jaar ervaring als professioneel trouwvideograaf en meer dan 400 geproduceerde trouwvideo’s ken ik het vak als geen ander.

Otto-Hadders-bedrijfsvideo

Fantastisch, zo'n trouwfilm, maar wat kost het?

Mag ik de vraag eens anders stellen: Wat is het jullie waard? Realiseer je dat een trouwdag meestal maar één dag duurt, maar het nagenieten van een mooie trouwvideo levenslang! Daarom kan het besparen op de kosten voor zo’n belangrijke herinnering achteraf tot veel spijt leiden, als achteraf blijkt dat de opnamen niet mooi geworden zijn of dat het geluid slecht is. Je kunt het immers niet nog eens over doen.

Het maken van een mooie trouwvideo kost veel tijd en inspanning. Daarnaast heeft ieder bruidspaar zo z’n eigen wensen. Daarom lever ik maatwerk en breng ik graag een op jullie wensen afgestemde offerte uit.

Kies niet voor mij als je een goedkope of budget videograaf zoekt, maar alleen als je écht een videograaf zoekt die hoogwaardige kwaliteit levert en zich méér dan 100% inzet om voor jullie een perfecte blijvende herinnering aan de trouwdag te maken. Eén ding is zeker: Jullie krijgen bij mij veel waar voor jullie geld. Het zal elke cent waard zijn! Niet voor niets wordt mijn werk gewaardeerd met gemiddeld een 9,4!

Bel, mail of Skype mij gerust voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvende kennismaking.

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!