Uitvaart Livestream

UItvaart livestream

Wat is het?

Livestreaming is een techniek waarbij in real time videobeelden & audio via het internet beschikbaar kunnen worden gesteld om te worden bekeken via een al dan niet afgeschermde webpagina.

Coronacrisis

Juist nú tijdens de coronacrisis, waarbij er slechts een beperkt aantal genodigden bij uitvaarten aanwezig mogen of kunnen zijn, is het livestreamen voor velen een zéér gewaardeerde oplossing.

Het biedt iedereen de mogelijkheid om, waar ter wereld zij zich ook bevinden, de uitvaart live op hun eigen Smart TV, computer, smartphone of tablet bij te wonen. Familie, vrienden en kennissen die in het buitenland wonen, of vanwege de corona of door ouderdom, ziekte of vakantie niet in de gelegenheid zijn om de uitvaart persoonlijk bij te wonen, kunnen door zo'n uitvaart livestream meekijken op de plek waar ze zich op dat moment bevinden.

Uitvaart livestream door Hadders Media

Hoge kwaliteit en flexibiliteit
Wij verzorgen hoge kwaliteit livestreams. In tegenstelling tot webcams met een vaste opstelling - zoals die vaak door uitvaartcentra worden aangeboden en waarbij vaak van achteren wordt gefilmd - kunnen wij ter plekke de juiste positie voor de camera's kiezen en beter inspelen op wat er gebeurt. Dat zorgt niet alleen voor betere beelden, maar ook voor een andere beleving bij de kijkers van de uitvaart livestream. Dit wordt nog eens versterkt door de professionele 4K UHD productiecamera's die wij inzetten voor de beste beeldkwaliteit. Deze beschikken over topklasse lenzen die een haarscherp beeld produceren. 

Livestreamen op locatie

Daarnaast kunnen we vanaf elke locatie streamen via het mobiele 4G+ netwerk. Dat maakt het mogelijk om ook het uitdragen van de kist uit huis en de laatste momenten op de begraafplaats te filmen en te streamen. Uit de vele reacties die we ontvangen blijkt dat het heel erg gewaardeerd wordt als ook déze bijzondere momenten van de uitvaart worden vastgelegd en gestreamd.

Om een goede en stabiele livestream bij de uitvaart te realiseren maken wij gebruik van professionele LiveU streaming apparatuur. Deze maakt verbinding met meerdere 4G/5G netwerken gelijktijdig mogelijk (eventueel aangevuld met Wi-Fi en Ethernet) en voegt deze samen tot één sterk en stabiel signaal. Hierdoor worden signaalverlies en haperende beelden voorkomen en wordt de algehele beeldkwaliteit beter. Door gebruik van deze techniek is de uitvaart livestream van begin tot einde, zonder onderbrekingen en haperingen, overal ter wereld via internet te volgen.

Kosten Uitvaart livestream

Uitvaartvideo inclusief livestream is er vanaf €515 inclusief btw en exclusief reiskosten. De originele opnamen worden nadien middels een downloadlink beschikbaar gesteld. 

Indien gewenst kan er ook met meerdere camera's gelijktijdig worden gestreamd en kan er een uitgebreide montage gedaan worden met een professioneel ogend eindresultaat. Hiervoor gelden meerprijzen.

Neem gerust contact op als er vragen over zijn met betrekking tot het livestreamen of als u wilt boeken. Wij werken door heel Nederland. U kunt ons altijd bellen op 0646098591 of mailen naar info@haddersmedia.nl

TERUG NAAR VORIGE PAGINA

DOWNLOAD BROCHURE