LIVESTREAM UITVAART

Regieset-livestream_03Livestream is een moderne en eigentijdse techniek om iedereen, waar ook ter wereld, in de gelegenheid te stellen de uitvaart live bij te wonen.

Veel belangstellenden willen de overledene graag de laatste eer bewijzen en de nabestaanden hun medeleven betuigen. Helaas lukt het niet iedereen om bij de uitvaart aanwezig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan degenen die door ouderdom, ziekte of woonachtig in het buitenland er niet bij kunnen zijn. En wat de denken van de velen die door alle corona-maatregelen, niet mogen reizen of aanwezig mogen zijn vanwege de beperkt aantallen toegelaten personen bij de uitvaart.

Een livestream is dan de oplossing en tevens een waardevolle herinnering.

Ver weg en toch dichtbij...

In deze tijd, waar verbinding en betrokkenheid belangrijker is dan ooit te voren, is het aanbieden van een livestream dé manier om die verbonden met elkaar te tonen en mee te kunnen leven. De waardering van belangstellenden is groot als nabestaanden de mogelijkheid van een livestream aanbieden.
Via een afgeschermde internetverbinding kan men de uitvaart live in hoge kwaliteit op de eigen smartphone, tablet, computer of Smart-TV volgen, waar ter wereld men zich ook bevind. Veraf wordt dan toch weer dichtbij...
Tijdens de uitzending wordt de livestream ook opgenomen en krijgt u nadien de opnamen. We horen van veel nabestaanden hoe die opnamen hen ook helpt bij de rouwverwerking.

Ons aanbod:

 • Een onbeperkt aantal kijkers.
 • Flexibele camera opstellingen.
 • Afwisselende beelden door meerdere camera’s (standaard 3; maximaal 6)
 • Uitstekend geluid voor een perfecte verstaanbaarheid.
 • Stabiele uitzending ook vanaf locaties zónder internet, zoals een (natuur)begraafplaats.
 • Full HD 1080P beeldkwaliteit.
 • Uitzending via professioneel en stabiel platform (géén YouTube e.d.).
 • Afgeschermde verbinding met optioneel een persoonlijke toegangscode.
 • Opnamen na afloop beschikbaar via downloadlink.

Optioneel

 • Extra cameraman (m/v)
 • Integratie van PowerPoint presentaties in de livestream.
 • Luchtopnamen door gecertificeerde dronepiloot
 • Uitgebreide montage tot een prachtige afscheidsvideo.
 • Faciliteren van beeldschermen, beamers, luidsprekers etc.

 

Totaal oplossing

Met onze manier van werken en professionele mobiele livestream oplossingen bieden wij u méér beleving en betrokkenheid én een hogere beeld- en geluidskwaliteit dan wat meestal door uitvaartcentra of crematoria worden aangeboden. Wij bieden een totaaloplossing waarbij ook de momenten op de begraafplaats en de graflegging gestreamd kunnen worden.Livestreams kunnen zowel vanaf vaste locaties als “On The Road” verzorgd worden.
Onze professionele livestreamapparatuur bundelt meerdere 4G/5G netwerken, Wi-Fi en Ethernet tot één sterke en stabiele stream, waardoor haperende beelden of signaalverlies vrijwel uitgesloten zijn. Valt een van de verbindingen uit of heeft deze een zwak signaal, dan loopt de stream ongehinderd door via de andere signaalbronnen en merkt de kijker daar niets van. Deze unieke “bonding techniek” zorgt niet alleen voor een super stabiel signaal, maar ook voor scherper en gedetailleerdere beelden waardoor de kijker een betere indruk krijgt. En die eerste indruk is altijd bepalend, dus moet die goed zijn. En daar staan wij voor.

Discreet en op de achtergrond

Wij hebben meer dan 16 jaar ervaring in het professioneel filmen van uitvaarten en weten als geen ander wat er bij komt kijken. U mag vertrouwen op onze ervaring en deskundigheid om alles zo goed mogelijk vast te leggen en uit te zenden. We werken zorgvuldig en discreet en zullen de uitvaart op geen enkele wijze verstoren of beïnvloeden met onze aanwezigheid.
Uiteraard is het ook mogelijk om alleen opnamen te maken zónder livestream en die beelden te verwerken tot een waardevolle herdenkingsvideo.
Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij kunnen in de meeste situaties volledig maatwerk leveren en denken graag met u mee.
Afstanden zijn voor ons geen probleem. Wij werken door héél Nederland.

Vraag vrijblijvend meer informatie op, of check de beschikbaarheid direct

 

 

Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met het verzorgen livestreams. Professionele 4K UHD productiecamera’s, audio- en livestreamapparatuur staan garant om hoge kwaliteit video en livestreams voor u te realiseren ook vanaf locaties waar geen internet aanwezig is.

 

Wilt u meer weten over onze video en livestream diensten? Bel dan 0646098591 of mail naar info@haddersmedia.nl  Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

 

TERUG