LIVESTREAM UITVAART

Livestream is een moderne en eigentijdse techniek om iedereen, waar ook ter wereld, in de gelegenheid te stellen de uitvaart live bij te wonen.

Velen willen de overledene graag de laatste eer bewijzen en de nabestaanden hun medeleven betuigen. Helaas lukt het niet iedereen om bij de uitvaart aanwezig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan degenen die door ouderdom, ziekte of woonachtig in het buitenland er niet bij kunnen zijn. En wat de denken van de velen die door alle corona-maatregelen, niet mogen reizen of aanwezig mogen zijn vanwege de beperkt aantallen toegelaten personen bij de uitvaart.

Een livestream is dan de oplossing met als bijkomend voordeel een waardevolle en blijvende herinnering voor de nabestaanden.

En maakt u zich géén zorgen over onze aanwezigheid: We werken op de achtergrond en verstoren de uitvaart op geen enkele wijze. U zult niet of nauwelijks iets van ons merken.

Ver weg en toch dichtbij...

Via een afgeschermde internetverbinding kan men de uitvaart live in hoge kwaliteit Full HD 1080P op de eigen smartphone, tablet, computer of Smart-TV volgen, waar ter wereld men zich ook bevind. Veraf wordt dan toch weer dichtbij...
Tijdens de uitzending wordt de livestream ook opgenomen en krijgt u nadien de opnamen. We horen van veel nabestaanden hoe die opnamen hen heeft geholpen bij de rouwverwerking.

Aandacht voor kwaliteit en details:

 • High End videocamera's voor hoogwaardige beeldkwaliteit
 • High End audiomixer en microfoons voor glashelder en goed uitgebalanceerd geluid.
 • Professionele LiveU streamingapparatuur voor stabiele 1080P livestreams.
 • Livestream mogelijk vanaf locaties zonder vast internet of WiFi, zoals (natuur)begraafplaatsen of afgelegen kappelletjes.
 • Streamingplatform met toegang voor een onbeperkt aantal kijkers.
 • Mobiele regieset voor 6 camera's en 10 audiokanalen.
 • Integreren PowerPoint en muziek in de livestream
 • Livestream kan worden voorzien van een toegangscode.
 • Livestream wordt opgenomen en kan altijd worden teruggekeken.
 • Opnamen beschikbaar gesteld via downloadlink.

Optioneel:

 • Extra cameraman (m/v)
 • Voorbereiden en bedienen van PowerPoint tijdens de afscheidsdienst
 • Extra opnamen vóór en ná de plechtigheden.
 • Luchtopnamen door gecertificeerde dronepiloot
 • Faciliteren en bedienen van beeldschermen, beamers, luidsprekers etc.

Uiteraard kan ik volledig maatwerk leveren. Als u wilt weten wat een uitvaartvideo en livestream op basis van uw wensen gaat kosten, neem dan gerust contact met mij op. Dan maak ik graag een persoonlijke en op maat gemaakte aanbieding voor u.

Een volledig verzorgde livestream inclusief opnamen is er vanaf €590 inclusief btw en reiskosten binnen NL.

 

TIP:
Had de overledene een uitvaart- of levensverzekering? Veelal is er een vrij te besteden bedrag beschikbaar die dan gebruikt kan worden om de uitvaartvideo en/of livestream te kunnen bekostigen. Een goed idee om dat even na te kijken.

 

Totaal oplossing

Onze manier van werken biedt u en de kijker méér beleving en betrokkenheid, meer flexibiliteit plus een hogere beeld- en geluidskwaliteit dan wat doorgaans door uitvaartcentra of crematoria worden aangeboden.  Bovendien kunnen bij ons op een onbeperkt aantal apparaten waar ook ter wereld worden meegekeken, terwijl dit bij de uitvaartcentra of crematoria beperkt is. Ook de momenten op de begraafplaats en de graflegging hoeven met onze manier van werken niet gemist te worden.

Onze professionele LiveU livestreamapparatuur bundelt meerdere 4G/5G netwerken, Wi-Fi en Ethernet tot één sterke en stabiele stream, waardoor haperende beelden of signaalverlies vrijwel uitgesloten zijn. Valt een van de verbindingen uit of heeft deze een zwak signaal, dan loopt de stream ongehinderd door via de andere signaalbronnen en merkt de kijker daar niets van. Deze unieke “bonding techniek” zorgt niet alleen voor een super stabiel signaal, maar ook voor scherper en gedetailleerdere beelden waardoor de kijker een betere indruk krijgt. En die eerste indruk is altijd bepalend, dus moet die goed zijn. En daar staan wij voor.

Discreet en op de achtergrond

Met  ruim 17 jaar ervaring in het professioneel vastleggen en livestreamen van uitvaarten en weet ik als geen ander wat er bij komt kijken om een uitvaart op een goede en discrete manier vast te leggen. U mag vertrouwen op mijn ervaring en deskundigheid om alles zo goed mogelijk voor u vast te leggen en uit te zenden. Ik werk uiterst zorgvuldig en discreet en zal de uitvaart op geen enkele wijze verstoren of beïnvloeden met mijn aanwezigheid.
Uiteraard is het ook mogelijk om alléén opnamen te maken zónder livestream en die beelden te verwerken tot een waardevolle afscheidsvideo.
Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij kunnen in de meeste situaties volledig maatwerk leveren en denken graag met u mee.
Afstanden zijn voor mij géén probleem en mijn tarieven zijn altijd inclusief reiskosten binnen Nederland.

 

Wilt u meer weten over onze video en livestream diensten? Bel dan 0646098591 of mail naar info@haddersmedia.nl  Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

 

TERUG