Een uitvaartvideo laten maken is een keuze die u tot ver in de toekomst troost kan bieden en de herinnering levend zal houden. Vroeg of laat krijgen wij er allemaal mee te maken. De dag waarop we afscheid moeten nemen van degene die ons zo dierbaar zijn. 

Tijdens het moment van de begrafenis of crematie gaat er als veel langs je heen. Vaak krijgt men niet of nauwelijks iets mee van de uitvaart omdat verdriet en emotie de overhand hebben. 

De emotionele waarde van een uitvaartvideo laten maken

Het unieke van een uitvaartvideo of uitvaartfilm, al dan niet in combinatie met een livestream, is dat deze van onschatbare waarde blijkt te zijn om alles rondom het afscheid een goede plek in de herinneringen te geven. Maar al te vaak horen we dat men niet of nauwelijks iets heeft meegekregen van alle bijdragen en van wat gesproken of voorgedragen is. Precies om die reden kun je een uitvaartvideo laten maken.

uitvaartvideo laten maken

Het kunnen terug kunnen zien van de uitvaart helpt velen bij de rouwverwerking. Achteraf is men enorm blij dat men een uitvaartvideo heeft laten maken want door middel van uitvaartvideo heeft men elk moment die men gemist heeft weer kunnen terugzien én horen. Vaak dringen de gesproken woorden dan pas door. 

Live een uitvaart volgen

Familie en vrienden die om welke reden dan ook niet bij de begrafenis of crematie aanwezig kunnen zijn, zullen het zeker waarderen als ze de uitvaart kunnen terugzien. Dit kan ook live via onze afschermde webpagina. Door middel van livestreaming van de videobeelden kan men waar ook ter wereld, de uitvaart of crematie live bijwonen. Zelfs bij het graf kan ik een livestream verzorgen d.m.v. een stabiele 4G verbinding. 

Tijdens de uitvaart

Tijdens de uitvaart zult u niet of nauwelijks iets merken van mijn aanwezigheid. Door mijn jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat de opnamen met de grootst mogelijke zorg en respect worden gemaakt, zonder daarbij de uitvaart ook maar enigszins te verstoren. Een uitvaartvideo laten maken door Hadders Media laat alle ruimte voor een waardig afscheid en biedt naderhand een dierbare herinnering, vastgelegd in hoge kwaliteit. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om de uitvaart in alle rust te bekijken en te beluisteren.

Na afloop worden de opgenomen beelden in de studio gemonteerd en verwerkt tot een waardevol aandenken aan het afscheid. 

Uitvaartvideo laten maken in professionele kwaliteit

Voor het maken van de opnamen gebruik ik uitsluitend professionele 4K UHD productiecamera’s en dito draadloze zendermicrofoons voor ook perfect geluid.  

Neem gerust contact met mij op als er vragen over zijn of dat u mij wilt boeken. U kunt mij altijd bellen op 0646098591 of mailen naar info@haddersmedia.nl 

Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring.

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!