Uitvaart video:
De meest waardevolle herinnering
aan het afscheid van een geliefde.

Waarom zou je een uitvaartvideo of livestream laten maken?

Iedereen die een uitvaart van nabij heeft meegemaakt, zal kunnen beamen dat er tijdens een uitvaart veel langs je heen gaat. Emoties nemen snel de overhand en achteraf weet men zich weinig meer te herinneren van wat er allemaal door familie, vrienden of collega’s gezegd of bijgedragen is, laat staan dat men zich herinnerd wie er allemaal aanwezig waren.

Dat is gezien de omstandigheden natuurlijk niet zo vreemd. Juist dáárom is uitvaartvideo zo belangrijk, want geen ander medium is in staat om sfeer, emotie, gevoelens en beleving rondom de uitvaart zo goed vast te leggen en over te brengen als video. Het terug kúnnen kijken van de uitvaart blijkt voor veel nabestaanden bovendien een positief effect te hebben bij de rouwverwerking. Hoewel er vóóraf nog wel eens sceptisch tegen het filmen van de uitvaart wordt aangekeken, blijkt achteraf dat men enorm blij is dat men de uitvaart op video heeft laten vastleggen. 

Bij een uitvaart willen veel belangstellenden de overledene de laatste eer bewijzen en de nabestaanden hun medeleven betuigen. Helaas lukt het niet iedereen om bij de uitvaart aanwezig te kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan broers en zussen die door ouderdom, ziekte of woonachtig in het buitenland niet kunnen overkomen. Of die, zoals nu vanwege alle coronamaatregelen, niet mogen of kunnen reizen.
Door middel van een afgeschermde internetverbinding kan men de plechtigheid live op de eigen smartphone, tablet, computer of Smart-TV volgen, waar ter wereld zij zich ook bevinden. En dat in hoge kwaliteit beeld en geluid.

Het filmen en livestreamen van de uitvaart gebeurt uiteraard op gepaste wijze en zonder de uitvaart ook maar enigszins te verstoren. U zult nauwelijks iets van mijn aanwezigheid merken.

Vraag gerust naar alle mogelijkheden. Ik help u graag.

 

MEER INFO LIVESTREAM

DOWNLOAD BROCHURE

 

 

Otto Hadders met videocamera

Alles weten over de mogelijkheden?
Neem contact op met Otto Hadders

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Wat kost het om
een uitvaartvideo
te laten maken?

Uw livestream wordt vakkundig en professioneel door ons verzorgt:

  • Professionele videocamera's en audioapparatuur voor hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit
  • Eigen mobiele regieset met ingangen voor 6 camera's en 10 audiokanelen.
  • Opnamen en livestream met meerdere camera's.
  • Livestream mogelijk vanaf locaties zonder internet (dus ook vanaf de (natuur)begraafplaats.
  • Uitzending in haarscherpe FullHD 1080p beeldkwaliteit via professioneel livestreamplatform
  • Onbeperkt aantal kijkers
  • Met of zonder toegangscode.
  • Livestream kan worden teruggekeken
  • Livestream wordt opgenomen en is nadien direct beschikbaar op USB-stick of via downloadlink.

Uitvaartvideo inclusief livestream is er vanaf €‭549,--‬ inclusief BTW en inclusief reiskosten binnen Nederland.

Uiteraard kunnen wij volledig maatwerk leveren. Als u wilt weten wat een uitvaartvideo en livestream op basis van uw wensen gaat kosten, neem dan gerust contact met mij op. Dan maak ik graag een persoonlijke en op maat gemaakte aanbieding voor u.

TIP:
Had de overledene een uitvaart- of levensverzekering? Veelal is er een vrij te besteden bedrag beschikbaar die dan gebruikt kan worden om de uitvaartvideo en/of livestream te kunnen bekostigen. Een goed idee om dat even na te kijken.

 

De belangrijkste kenmerken van mijn manier van werken

Hoge kwaliteit beelden door gebruik van uitsluitend High-End professionele  4K HDR productiecamera’s  en lenzen met een groot zoombereik.

Hoge resolutie opnamen in 4K UltraHD (3840 x 2160p) of Full HD (1920 x 1080p). Zelfs  4K HDR (High Dynamic Range) video is mogelijk.

Voor perfect geluid worden sprekers voorzien van professionele zendermicrofoons  en worden er waar nodig extra microfoons geplaatst.

Uitvaartvideo met livestream

Livestreaming is een zéér gewaardeerde mogelijkheid om iedereen die niet naar de uitvaart kan komen via een afgeschermde online verbinding mee te laten kijken en er bij te betrekken. Ook mogelijk vanaf de begraafplaats.
Lees verder ...

Er wordt  respectvol  en  op de achtergrond gefilmd zonder de uitvaart ook maar enigszins te verstoren. Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe te handelen en kan ik snel inspelen op wat er komen gaat zonder dat dit de aandacht van de aanwezigen afleid.

Oplevering van de uitvaartvideo gebeurd standaard via downloadlink, maar is ook mogelijk op DVD, Blu-raydisc of USB-stick.

Contactgegevens

Druwerbrink 424
7812 TT Emmen

KvK nr. 04071436
BTW-ID: NL001258116B33

Algemene informatie

Over mij

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Inloggen op livestreams