Uitvaart video:
De meest waardevolle herinnering
aan het afscheid van een geliefde.

De blijvende waarde van uitvaartvideo en livestream

Het leven bestaat uit een aaneenschakeling van momenten. Momenten van geluk, droefheid, vreugde en pijn vormen het levensverhaal van wie wij zijn.

Vanaf het prilste begin leggen we al die momenten vast om zo de herinneringen, relaties en gebeurtenissen, die het verhaal van ons leven vormen, te bewaren en door te geven aan de volgende generaties. Het zijn de bladzijden in ons levensalbum.

Ooit komt het moment dat de laatste bladzijde gevuld gaat worden. Het laatste hoofdstuk van een uniek levensverhaal.

Op de dag van de uitvaart gaat er vaak veel langs je heen. Een vaak gehoorde reactie is dat je zo’n dag geleefd wordt. Gevolg is dat men achteraf vaak weinig meer weet te herinneren van wat er allemaal door familie, vrienden of collega’s is gezegd of bijgedragen, laat staan dat men zich herinnerd wie er allemaal aanwezig waren.

Het achteraf alles nog eens rustig kunnen terugkijken en luisteren, op een moment dat je er aan toe bent, is dan ook van grote betekenis.

Uitvaartvideo is bij uitstek hét medium om het laatste moment vast te leggen en toe te voegen aan het levensverhaal. Een foto kan mooi en indrukwekkend zijn, maar de combinatie van bewegend beeld én geluid maakt uitvaartvideo zo bijzonder. Het überhaupt kunnen terugkijken heeft voor velen bovendien een positief effect bij de rouwverwerking.

Velen willen de overledene graag de laatste eer bewijzen en nabestaanden hun medeleven betuigen. Helaas lukt het niet iedereen om bij de uitvaart aanwezig te kunnen zijn vanwege ouderdom, ziekte, woonachtig zijnde in het buitenland of vanwege hun werk. Door middel van een livestream kunt u ook hen er bij betrekken en kunnen zij de plechtigheid live op hun eigen smartphone, tablet, computer of Smart-TV volgen, waar ter wereld zij zich ook bevinden. Om die manier is men toch verbonden.

Uiteraard doe ik mij werk op respectvolle en gepaste wijze zonder de uitvaart te verstoren. U en de aanwezigen zullen nauwelijks iets merken van mijn aanwezigheid.

Naast het filmen en livestreamen kan ik ook voor u beeld & geluid en PowerPointPresentaties verzorgen tijdens de afscheidsdienst.

Bent u uitvaartverzorger of uitvaartleider?
Dan heb ik voor u een interessant samenwerkingspakket klaar liggen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. Ik help en ondersteun u graag bij uw belangrijk werkzaamheden.

 

MEER INFO LIVESTREAMS

DOWNLOAD BROCHURE

 

 

Otto Hadders - Uitvaartvideograaf

Alles weten over de mogelijkheden?
Neem contact op met Otto Hadders

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Wat kost het om
een uitvaartvideo
te laten maken?

Uw livestream wordt vakkundig en professioneel door ons verzorgt:

  • Professionele videocamera's en audioapparatuur voor hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit.
  • Eigen mobiele regieset  voor 6 camera's en 10 audiokanelen.
  • Opnamen en livestream standaard met  3 camera's.
  • Livestream mogelijk vanaf locaties zonder internet (dus ook vanaf de (natuur)begraafplaats.
  • Uitzending in  FullHD 1080p beeldkwaliteit via professioneel livestreamplatform
  • Onbeperkt aantal kijkers, waar ook ter wereld.
  • Met of zonder toegangscode.
  • Livestream wordt opgenomen en kan worden teruggekeken.
  • Opnamen nadien beschikbaar via downloadlink.

Uitvaartvideo inclusief livestream is er vanaf €‭590,--‬ inclusief BTW en inclusief reiskosten binnen Nederland.

Naast video en livestream kunnen wij ook beeld en geluid faciliteren en bedienen tijdens de afscheidsdienst. Hiertoe hebben wij de beschikking over een grootbeeld 4K UHD TV op verrijdbaar statief, geluidsboxen, microfoons en audiomixer. Ook het voorbereiden van de Powerpoint en muziekstukken kunnen wij voor u verzorgen.

Uiteraard kunnen wij volledig maatwerk leveren. Als u wilt weten wat een uitvaartvideo en livestream op basis van uw wensen gaat kosten, neem dan gerust contact met mij op. Dan maak ik graag een persoonlijke en op maat gemaakte aanbieding voor u.

TIP:
Had de overledene een uitvaart- of levensverzekering? Veelal is er een vrij te besteden bedrag beschikbaar die dan gebruikt kan worden om de uitvaartvideo en/of livestream te kunnen bekostigen. Een goed idee om dat even na te kijken.

 

De belangrijkste kenmerken van mijn manier van werken

Hoge kwaliteit beelden door gebruik van uitsluitend High-End professionele  4K HDR productiecamera’s  en lenzen met een groot zoombereik.

Hoge resolutie opnamen in 4K UltraHD (3840 x 2160p) of Full HD (1920 x 1080p). Zelfs  4K HDR (High Dynamic Range) video is mogelijk.

Voor perfect geluid worden sprekers voorzien van professionele zendermicrofoons  en worden er waar nodig extra microfoons geplaatst.

Ook kunnen wij faciliteren in beeld en geluid. Hiertoe hebben wij grote 4K UHD schermen beschikbaar en uitstekende luidsprekers. Tevens kunnen wij de Powerpoint presentaties voorbereiden en bedienen.

Uitvaartvideo met livestream

Livestreaming is een zéér gewaardeerde mogelijkheid om iedereen die niet naar de uitvaart kan komen via een afgeschermde online verbinding mee te laten kijken en er bij te betrekken. Ook mogelijk vanaf de begraafplaats.
Lees verder ...

Er wordt  respectvol  en  op de achtergrond gefilmd zonder de uitvaart ook maar enigszins te verstoren. Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe te handelen en kan ik snel inspelen op wat er komen gaat zonder dat dit de aandacht van de aanwezigen afleid.

Oplevering van de uitvaartvideo gebeurd standaard via downloadlink, maar is ook mogelijk op DVD, Blu-raydisc of USB-stick.

Contactgegevens

Druwerbrink 424
7812 TT Emmen

KvK nr. 04071436
BTW-ID: NL001258116B33

Algemene informatie

Over mij

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Inloggen op livestreams