Uitvaart livestream

De coronacrisis heeft een grote impact op onze samenleving.

Hadders Media gaat hier respectvol mee om en zal daarbij vanzelfsprekend alle richtlijnen in acht nemen.

Tijdens deze coronacrisis zal mijn focus voornamelijk liggen op het aanbieden en mogelijk maken van livestream video.

Voor degene die te maken hebben of te maken krijgen met een uitvaart is livestreaming een belangrijk stukje techniek dat kan worden ingezet nu er slechts een klein aantal mensen bij een begrafenis aanwezig mogen zijn. Middels een live videoverbinding kunnen familie en belangstellenden die niet aanwezig kunnen of mogen zijn er toch bij betrokken worden. Familie of vrienden die niet mogen reizen of door ouderdom of ziekte niet kunnen komen, kunnen de uitvaart op deze manier toch bijwonen. Telkens merk ik hoe enorm dit gewaardeerd wordt als dit voor hen wordt geregeld. Hetzelfde geldt ook voor huwelijken. Middels een livestream kan iedereen het ja-woord zien en horen en zo deze bijzondere momenten meemaken.

Uiteraard neem ik de nodige voorzorgsmaatregelen en ga ik uiterst zorgvuldig en respectvol te werk. De URL en het wachtwoord van de afgeschermde webpagina waar men de beelden live kan bekijken wordt op tijd doorgegeven en ik zet alles in het werk om een goede verbinding te realiseren.

Omdat ik door heel Nederland werkzaam ben heb ik besloten om, zolang de corona maatregelen van de overheid duren, geen reiskosten in rekening brengen voor uitvaart- en trouwvideo met livestreaming.

Voor meer info: www.haddersmedia.nl/uitvaartvideo.

Neem gerust contact op als er vragen zijn over livestreaming. Ik help u graag verder.

Uiteraard ben en blijf ik voor alle andere videoregistraties beschikbaar.

Bel 0646098591 of mail naar info@haddersmedia.nl

 

 

Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!

Contactgegevens

Druwerbrink 424
7812 TT Emmen

KvK nr. 04071436
BTW NL074574176B01

Videoproducties

Videoproducties