Waarom is een videobrochure zo effectief?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al sinds jaar en dag is de papieren folder, flyer of brochure niet meer weg te denken in onze sales & marketing. Aan de andere kant maken we steeds meer gebruik van (online) video om onze producten en diensten te promoten en weten we dat video (= de combinatie van bewegend beeld én geluid) véél méér impact heeft dan geschreven tekst.

Maar stel nou…

 • dat je je video’s kan verwerken in een folder, flyer of brochure
 • dat je op beurzen, bij klantcontacten, trainingen en opleidingen een betere indruk kan wekken met een folder waarin een beeldscherm en een speaker verwerkt is en zo je concurrenten een slag voor kan zijn?
 • dat je als procesoperator of installateur snel en gemakkelijk de juiste info en instructies kan bekijken voor een juiste instelling van regeleenheden, machines of apparaten?
 • Dat je lesmateriaal op video of e-learning op een professionele manier kan meegeven?

Hoe gaaf zou dat zijn!

Die mogelijkheid is er in de vorm van de videobrochure.

De videobrochure is een moderne hybride vorm van promotie die de fysieke wereld van een papieren folder of brochure op een duurzame wijze combineert met eigentijdse online media. Juist nu, nu veel bedrijven als gevolg van de coronacrisis alle zeilen moeten bijzetten om klanten binnen te halen en de omzet op peil te houden, kan investeren in video in combinatie met de videobrochure nú wellicht het verschil maken.

De videobrochure heeft een hoge kwaliteit IPS beeldscherm van 5, 7 of 10 inch. De IPS kwaliteit garandeert scherpe beelden met mooie kleuren en kan optioneel worden voorzien stereo-speakers en een hoofdtelefoonaansluiting.

De videobrochure:

 • Is een combinatie van fysieke én digitale media.
 • Slaat een brug tussen fysieke media en online media.
 • Is een effectief open medium en trekt hoge kijkcijfers (vaak tot 100%)
 • Heeft géén externe stroombron, Wi-Fi of internetverbinding nodig en werkt volledig autonoom.
 • Wordt vaker aan anderen getoond dan een papieren folder of flyer (tot wel 7x vaker!).
 • Wordt veel langer bewaard en niet weggegooid
 • Is herbruikbaar en duurzaam en kan gemakkelijk van nieuwe content worden voorzien.
 • Is boeiend en interactief.
 • Bevat gepersonaliseerde inhoud en heeft een professionele uitstraling.
 • Heeft een zeer hoge attentiewaarde en betere Call-To-Action waarden.
 • Kan geheel in uw eigen huisstijl worden opgemaakt.

Dáárom is de videobrochure zo effectief en niet alleen ideaal voor promotie zoals op beurzen, netwerkbijeenkomsten, evenementen of sales, maar ook zéér goed inzetbaar bij trainingen, onderwijs, instructies e.d.

Maar net zoals een papieren folder weinig effect heeft zonder goede teksten en juiste afbeeldingen, heeft de videobrochure weinig effect zonder goede inhoud oftewel zonder goede video. Ook hier geldt dat je géén 2e kans krijgt voor een 1e indruk! Laat het maken van goede videocontent nu al jaren mijn passie en vak zijn!. De juiste videocontent maak ik graag voor je, denk graag mee en adviseer graag over de juiste inhoud en (video)mogelijkheden en natuurlijk de videobrochure. Er kan zelfs in hypermoderne 4K-UHD High Dynamic Range (HLG/HDR10+) worden opgenomen en opgeleverd voor een superieure beeldkwaliteit.

Wil jij je sales en marketing of opleidingen een boost geven? Bel mij gewoon eens voor een vrijblijvende kennismaking, hetzij online of fysiek waarbij uiteraard de coronavoorschriften worden opgevolgd en gehanteerd. Ik sta u graag te woord en help u graag verder.

Hadders Media Videoproducties
Otto Hadders
0646098591
info@haddersmedia.nl

Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!

Contactgegevens

Druwerbrink 424
7812 TT Emmen

KvK nr. 04071436
BTW NL074574176B01

Videoproducties

Videoproducties