Veel bedrijven hebben nog geen (online) bedrijfsvideo. Maar waarom eigenlijk niet? Video heeft bewezen één van de meest effectieve marketinginstrumenten te zijn, dus waarom hier geen gebruik van maken? Ik geef je een aantal redenen om het maken van een bedrijfsvideo te overwegen. Mocht ik daarmee je interesse hebben weten te wekken, dan zou ik graag verder kennis met je maken om te kijken wat ik voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen. Laat in dat geval je naam en telefoonnummer achter in het formulier hiernaast, dan neem ik z.s.m. contact met je op.

 

Hier komen ze, 5 redenen waarom elk bedrijf een bedrijfsvideo zou moeten hebben:

1. Mensen zijn visueel ingesteld

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een video zegt méér dan 1000 foto’s!. Moet je nagaan hoe krachtig de combinatie van bewegend beeld, tekst én geluid is! Niets trekt zo goed de aandacht als een goede video.

2. Je boodschap wordt beter onthouden

Het is al meerdere malen onderzocht en telkens weer blijkt dat mensen zich meer persoonlijk aangesproken voelen door een video en de boodschap vaak ook beter onthouden.

3. Hogere conversie

Uiteindelijk wil je dat je marketing tot actie leidt: een offerteaanvraag, telefonisch contact, een bestelling. Praat eens met organisaties die al ervaring hebben met videomarketing: zij zullen je vertellen dat het gebruik van video tot hogere conversies (en dus meer omzet) leidt. Doordat video meer aandacht trekt, persoonlijker is én een beter beeld geeft van je organisatie of product.

4. Video’s worden snel gedeeld

Een video is eenvoudig te delen via social media. Gratis reclame, wie wil dat nu niet? Zonder hoge kosten kan je veel mensen bereiken die via andere (offline) kanalen veel moeilijker te bereiken zijn. Daarbij komt dat als iemand je video deelt, dit in het netwerk van die persoon wordt gezien als een persoonlijke aanbeveling.

5. Doelgericht adverteren met een klein budget

Via YouTube kan je ook met een klein budget heel effectief adverteren, door je video te tonen aan een hele specifieke doelgroep (bijv. alleen aan 30-65 jarige mannen in de regio Emmen met een interesse voor marketing).

Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring.

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!