Kopers van woningen worden steeds kritischer en stellen meer eisen. Voor jou als verkoper of makelaar betekent dit dat de wijze van presenteren van de woning een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Een eerste indruk is immers van doorslaggevend belang! Wil je opvallen tussen het enorme aanbod op websites als Funda.nl, dan is een woningvideo de juiste keuze.

Met de woonvideo focus ik mij in de eerste plaats op de beleving en het gevoel van de koper. Een koper kijkt namelijk naar meer dan alleen het casco. Sociale aspecten zoals de woonomgeving, de wijk, naburige voorzieningen, sport- en uitgaansgelegenheden zijn voor kopers van grote betekenis bij hun aankoop. Hoewel deze informatie in de teksten vaak wel wordt genoemd, kunnen kopers daar vaak moeilijk een voorstelling bij maken. Door juist dit te verwerken in een video krijgen kopers een goed beeld van de woning en de woonomgeving. Met andere woorden: woonvideo speelt in op de woonbeleving. De koper wordt bij het zien van de beelden door een professionele stem op hoogte gebracht van alle bijzonderheden. Hierdoor zullen de verkoopkansen gegarandeerd toenemen!

Makelaars

Voor makelaars die met regelmaat woningvideo’s willen aanbieden is er de mogelijkheid om een videostrippenkaart af te nemen. Hiermee kan je tegen gereduceerd tarief woningvideo’s inkopen.

Otto Hadders met videocamera

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring.

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!