Woningen staan vaak lang te koop. Kopers worden steeds kritischer en stellen meer eisen. Voor jou als verkoper of makelaar betekent dit dat de wijze van presenteren van de woning een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Een eerste indruk is immers van doorslaggevend belang! Wil je opvallen tussen het enorme aanbod op sites als Funda.nl, dan is een woningvideo de juiste keuze.

In plaats van uitsluitend foto’s van de woning te laten zien in een video, focus ik mij met een woningvideo juist op de beleving en het gevoel van de koper. Een koper kijkt namelijk naar meer dan alleen de woning. Ook sociale aspecten zoals de woonomgeving, de wijk, naburige voorzieningen, uitgaansgelegenheden etc. zijn voor kopers van grote betekenis bij hun aankoop. Hoewel deze informatie in de teksten vaak wel naar voren wordt gebracht, kunnen kopers zich daar vaak maar moeilijk een voorstelling bij maken. Door dit te verwerken in een video krijgen kopers een goed beeld van de woning en de woonomgeving.

Met een woningvideo zullen de verkoopkansen gegarandeerd toenemen!

Makelaars

Voor makelaars die vaker woningvideo’s willen aanbieden is er de mogelijkheid om een strippenkaart af te nemen. Hiermee kan je tegen gereduceerd tarief woningvideo’s inkopen, die binnen 1 week online gezet kunnen worden.

Otto-Hadders-bedrijfsvideo

Meer weten?
Laat uw telefoonnummer achter, dan zal ik z.s.m. contact met u opnemen!

Invalid Email
Invalid Number

Enthousiast? Deel deze pagina dan met uw netwerk:

Klanten waarderen mij met gemiddeld een 9,4!